Perussuomalaiset

Mitäpä jos lähtisit ehdolle kuntavaaleihin?

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho:

”Kuntavaaleissa voidaan menestyä vain täysillä listoilla, ja kun joku haluaa äänestää perussuomalaisia, tulee meillä olla hänelle sopiva ehdokas. Jokaisessa kaupungissa ja kunnassa.”

”Ehdokkaaksi tarvitaan tavallisia ihmisiä ja erilaisia ihmisiä, nuoria, vanhoja, miehiä, naisia, duunareita ja yrittäjiä, sekä kaikkea tältä väliltä.”

”Ehdokkaaksi tarvitaan ehkä juuri sinua.”

Katso Jussin video ja ilmoittaudu sen jälkeen alustavasti ehdolle kuntavaaleihin – tekemään kanssamme perussuomalaisempaa Suomea!


Kysymyksiä ja vastauksia ehdokkaalle kuntavaalioppaassa:

 

 

 

 

 

Lataa tästä perussuomalaisten ehdokasopas


Näin ilmoittaudut alustavasti ehdolle:

Jos sinulla ei vielä ole omaa PS-Tunnusta Klikkaa tästä!

Tunnuksen rekisteröiminen ei vaadi jäsenyyttä.

Ohjeet tunnuksen käytöönottoon löydät täältä


Tai jos sinulla on jo oma PS-Tunnus

Kirjaudu suoraan palveluun sivujemme oikeasta yläkulmasta. Käyttäjätunnuksesi on etunimesi- ja sukunimesi pienellä yhteen kirjoitettuna ja salasana se, jonka olet tunnukselle antanut. Jos et muista salasanaa, katso salasanan päivitysohje täältä

Sisään kirjautumisen jälkeen avatuuu Ilmoittaudu kuntavaaleihin-lomake, jossa tietosi ovat valmiina. Täytä lomake ja valitse alasvetovalikosta kunta, johon ilmoittaudut ehdolle sekä paina Tallenna-painiketta.


Tämän jälkeen saat ilmoituksen:

Kiitos ilmoittautumisestasi ehdokkaaksi vaaleihin, tietojasi käsitellään.

Oma paikallisyhdistyksesi käsittelee ilmoittautumisesi ja ottaa sinuun tarvittaessa yhteyttä ehdokashaastattelua tai lisätietojen saamista varten. Jos ehdokkuutesi hyväksytään, saat asiasta ilmoituksen sähköpostilla, jonka jälkeen pääset syöttämään ehdokastietojasi järjestelmään.

Jos tiedät, että ehdokkuutesi on jo hyväksytty, pääset lähiaikoina syöttämään ehdokastietojasi järjestelmään. Saat tästä ilmoituksen sähköpostilla.


Lisätietoja: kuntavaalit@nullperussuomalaiset.fi

Alustava ilmoittautuminen -rekisteriseloste