Perussuomalaiset

Puoluesihteerin kesätervehdys

Hyvä perussuomalainen!

Meillä kaikilla on työntäyteinen vaalikevät takanapäin ja siitä haluan lausua teille jokaiselle perussuomalaiselle kuusi tärkeää kirjainta: kiitos.

Kun katson näitä kirjaimia, niin sen lisäksi, että niihin jokaiseen liittyy Perussuomalainen puolue, niin myös kaksi muuta tärkeää asiaa kiinnittää huomioni:

Ensinnäkin yhteys toiseen ihmiseen pitää kansanliikkeemme elossa. Perussuomalaisen liikkeen polttoainetta ovat järjestömme jäsenet ja intonne viedä perussuomalaista sanomaa eteenpäin. Kuluneen puolentoista vuoden aikana olemme rakentaneet yhteyttä toisiimme tavalla, joka mahdollisti liikkeellemme näissä vaalaissa parhaan tuloksemme ja peräti seitsemän uutta kansanedustajapaikkaa.

Puoluetoimiston vastuualueisiin kuuluu toimintamme kehittäminen kokonaisvaltaisesti; poliittinen markkinointi, viestintä, mediapinnat, budjetointi, taloudenhallinta ja toiminnan pyörittäminen yhteistyössä piirijärjestöjemme kanssa.

Kun katsomme tätä tulosta ja puolueen vaalikampanjaan antamaanne resurssia, voin todeta koko puolueen puolesta teille; kiitos kun lähditte mukaan – saavutimme yhdessä näissä vaaleissa huikean tuloksen!

Toiseksi kokoonnumme kevään päätteeksi piirien kanssa vielä yhteiseen puoluevaltuuston kokoukseen Helsinkiin, luomaan perussuomalaisille uutta alkua. Näin uskon ja positiivisesti.

Kuten kaikkeen ympärillämme mahtuu myös toimintaamme monenlaisia kokeiluja, onnistumisia ja uusia ideoita. Uskon kuitenkin, että voimme vielä parantaa toimintaamme ja jatkaa kuluneen vuoden tiimoilta yhdessä toimintamme kehittämistä ja ideointia, sillä osaava ja hyvinvoiva järjestö, ja sen jäsenet ovat toimintamme kivijalka, johon katseemme tulee suunnata.

Tärkeitä kehittämisasioita ovat myös puolueen verkkopalvelut kokonaisuudessaan kuten sähköinen jäsenhakemus ja jäsenrekisterimme. Lisäksi olemme miettineet uusiksi jäsenistön koulutusta, yhteyksien luomista ja asioita, jotka tulevat näkymään jäsenille puolueen kotisivujen kautta. Palaamme näihin kesän jälkeen.

Nyt työstämme hallitusneuvotteluja ja valmistaudumme elokuun puoluekokoukseen sekä ensivuoden tammikuussa pidettäviin presidentin vaaleihin. Työtä yhdessä jatkamme, kun kesälomat on pidetty ja tapaamme elokuussa Tampereen puoluekokouksessa.

Toivon, että olemme kokouksen jälkeen sekä puolueena, että järjestönä yhtenäisempiä ja vaikuttavampia kuin koskaan, jotta pystymme yhdessä vastaamaan toimintamme sekä Suomen tulevaisuuden haasteisiin.

Kiitos siis vielä kerran kuluneesta keväästä ja lämpimästi tervetuloa mukaan puoluekokoukseen sekä rentouttavaa kesää kaikille perussuomalaisille koko puoluetoimiston tiimin puolesta.

Aurinkoista kesää ja nähdään Tampereella!

Arto Luukkanen
Puoluesihteeri