Perussuomalaiset

SUORA LÄHETYS – Parasta ennen Brysselin konetta

”Perussuomalaiset ajavat sammutetuin lyhdyin EU-vaaleissa! On äänestäjien pettämistä, että perussuomalaiset eivät kerro tulevaa EU-parlamenttiryhmäänsä!”

Ei ole tenttiä, jossa toimittajat eivät tivaisi asiaa. Kansalaiset eivät ole sitä vastoin juurikaan kyselleet tulevaa parlamenttiryhmää EU-ehdokkailtamme.

Pidämme torstaina 15.5.2014 klo 10 alkaen ”Työmiehen tuumaustunnin” puoluetoimistolla osoitteessa Yrjönkatu 8-10 B 6krs, Helsinki. EU-vaaliehdokkaamme Sampo Terho ja Jussi Halla-aho kertovat, mitä he edellyttävät europarlamenttiryhmältä, johon olisivat valmiit liittymään.

Esittelemme myös uunituoreen tutkimuksen ”Parasta ennen Brysselin konetta”.

Lataa tutkimus täältä (pdf, 600 kB) >

Tutkimus paljastaa, miten keskustapuolueen listoilta valitut europarlamentaarikot ovat ottaneet parlamentissa määrätietoisia liittovaltiota edistäviä askelia. Keskustalaiset kuuluvat parlamentin ALDE-ryhmään, jonka päätavoitteet ovat: EU:sta liittovaltio ja maataloustukien alasajo. Samanaikaisesti Suomessa keskustalaiset tivaavat muiden liittovaltiokantoja ja kertovat vastustavansa liittovaltiota.

Suurimmissa EU-parlamenttiryhmissä ryhmäkuri on tiukka. Äänestäjälle on tärkeä tietää, mitä EU-parlamenttiryhmät ajavat. Äänestäjän kuluttajansuoja olematon, jos kaikkein tiukimmatkin vaalilupaukset ovat “parasta ennen Brysselin konetta”.

JÄLKITALLENNE TILAISUUDESTA:


Aikaisemmat verkkolähetykset täällä >