Perussuomalaiset

Uusi jäsen: tutustu meihin

Tervetuloa perussuomalaisiin

Olet tehnyt rohkean päätöksen lähtemällä mukaan politiikkaan – onnittelut – on hienoa saada sinut jäseneksi perussuomalaisiin!

Jäsenistömme kehittyminen on yksi tärkeimmistä tehtävistämme ja perussuomalaisissa sinulla on hyvät mahdollisuudet osallistua yhdistystemme toimintaan, joko aktiivitoimijana tai osallistumalla kampanjoihin.

Yksi aktiivisimmista tavoista toimia politiikassa on asettua itse ehdokkaaksi vaaleissa. Kaikki on sinusta itsestäsi kiinni.

Olemme puolue, jossa ihmiset ja ajamamme asiat inspiroivat meitä. Olemme puolue, joka uskaltaa sukeltaa syvälle politiikkaan sekä viedä perussuomalaista ajattelua, ratkaisuja ja aatetta eteenpäin joka päivä.

Tutustu videolta perussuomalaisiin!

Tule mukaan – vaikuttaminen tehdään yhdessä

Videolta näit väläyksen siitä keitä perussuomalaiset ovat ja miten he ovat toiminnassamme mukana. Aika mainiota, eikö totta?

Perussuomalaisten jäsenistö on politiikkamme liikkeellepaneva voima. Tarjoamme jäsenillemme hyvän pohjan vaikuttamiseen, verkostoitumiseen ja oman osaamisen kehittämiseen.

Jos et vielä ole mukana oman alueesi paikallisyhdistystoiminnassa, niin lähde nyt mukaan. Kaikista yhdistyksistämme löytyy tehtävää jokaiselle perussuomalaiselle käsiparille.

Paikallistoimintaan voit osallistua omien aikataulujesi mukaan, silloin kun itsellesi parhaiten sopii. Yhdistyksessä pääset osaksi oman alueesi perusporukkaa sekä saat olla mukana kehittämässä yhdistyksen toimintaa ja perussuomalaisten vaikutusmahdollisuuksia.

Katso alla olevasta linkistä oman alueesi yhdistyksen tiedot ja tule mukaan suunnittelemaan sekä toteuttamaan vaikka tulevien kuntavaalien tapahtumia alueellasi.

Ota rohkeasti yhteyttä oman paikallisyhdistyksesi tai piirisi puheenjohtajaan tai sihteeriin, joko soittamalla tai somen kautta. He kertovat mielellään sinulle toiminnasta lisää.

Katso täältä oman paikallisyhdistyksesi tiedot >>

Seuraa myös paikkakuntasi perussuomalaisten paikallisyhdistysten lehti-ilmoittelua, ja kun näet aktiivisia perussuomalaisia toriteltalla, mene vaihtamaan sana taikka kaksi. Suuret asiat lähtevät pienestä liikkeelle.

Tervetuloa mukaan!

Miten ja missä muuten voin tutustua perussuomalaisiin?

Osallistu. Lue ja katso. Verkostoidu. Ole aktiivinen ja tule someen.

Perussuomalaiset ovat rohkea puolue ja katsomme asioita monista näkökulmista. Kyseenalaistamme ja etsimme ratkaisuja. Me kerromme, mitä asiat tarkoittavat käytännössä, sillä mielestämme suorapuheinen eri näkökulmista keskusteleminen edistää toisten ihmisten ymmärtämistä.

Tutustu tavoiteohjelmiimme

Politiikka on pitkäjänteistä työtä, jossa vaaditaan ratkaisukykyä ja töitä tehdään vaalikausi kerrallaan. Perussuomalaisten tavoiteohjelmien painopisteet voivat vaihdella vaalikausittain mutta niiden keskeinen sisältö on pysyvää.

Tutustu täältä perussuomalaisten tavoiteohjelmiin >>

Katso tuumaustuntien ja eduskuntaryhmän videoita

Annammeko Suomen kouluverkoston rapautua? Jätämmekö suomalaiset yritykset ja yrittäjät kärsimään taloudellisen elinvoiman kaventumisesta? Hautaammeko Suomalaisen hyvinvoinnin?

Vastaus on: emme – vaan näytämme tietä perussuomalaisessa uudisraivaajien hengessä ja tarjoamme ratkaisuja moninaisiin politiikan kysymyksiin, joihin pääset tutustumaa Perussuomalaisten Verkkomedian videoiden välityksellä.

Katso täältä tuoreimmat videot >>

Seuraa meitä verkossa ja lue Suomen Uutisia

Löydät perussuomalaisia kanssa-ajattelijoita Facebookista, Twitteristä sekä lukemattomista blogeista.

Yllättikö kenties uutisnälkä? Seuraa perussuomalaisia verkkouutisia Suomen Uutisten sivuilla tai somessa.

Lue PS-lehteä

Perussuomalainen on Perussuomalaiset rp:n julkaisema poliittinen lehti. Tutustu lehtiarkistoon ja lue tuoreimmat uutiset linkistä. Saat hyvää tuntumaa puolueen yleispolitiikkaan ja järjestötoimintaan.

Lue täältä tuoreimmat PS-lehdet >>

Tutustu Suomen Perustan julkaisuihin

Suomen Perusta -ajatuspaja on perussuomalaista kansanliikettä lähellä toimiva poliittinen ajatuspaja.

Suomen Perusta harjoittaa tutkimus- ja julkaisutoimintaa, järjestää keskustelutilaisuuksia ja seminaareja sekä osallistuu yhteiskunnalliseen keskusteluun tuomalla esiin uusia mielipiteitä, näkökulmia ja ratkaisuja.

Ajatuspajan keskeisiä tutkimusaiheita ovat maahanmuuttoon liittyvät kysymykset ja ajatuspaja on tutkinut laajasti maahanmuuton julkisen talouden vaikutuksia ja julkaissut muun muassa kattavimman tilastotutkimuksen maahanmuuttajille maksetusta toimeentulotuista.

Lue täältä Suomen Perustan julkaisut >>

Liity puolueen lisäksi nuoriin, naisiin tai peruspuurtajiin!

Oletko 15-30-vuotias itsenäisesti ajatteleva? Haluatko muuttaa Suomea? Liity Perussuomalainen Nuoriso ry:n samanmielisten muutosvoimien joukkoon.

Hae täältä jäsenyyttä Perussuomalaisten nuorisojärjestöön >>

Tiesitkö, että satoja naisia on ponnistanut perussuomalaisten riveistä valtuustoihin? Ja se on vasta alkua. Yhä useammat löytävät tiensä politiikkaan PS-Naisten kautta. Voit tutustua heihin täällä >>

Peruspuurtajien toiminnan tarkoitus on palkkatyössä työskentelevien taloudellisen ja yhteiskunnallisen aseman turvaaminen. Voit tutustua heihin täällä >>