Perussuomalaiset

Miten puoluekokouspaikalle: non stop-bussikuljetukset ja muu liikenne

Puoluekokouksen aikana liikennöi kolme non stop-perusbussia Hotelli Tornin ja Hotelli Ilveksen edestä kokouspaikalle Tampereen Messu- ja urheilukeskukseen.

Kokouspaikka sijaitsee noin 8,5 kilometrin päässä hotelleilta ja ajokierros kokouspaikalle/odotusaika on noin 10-20 minuuttia, riippuen ruuhkasta. Bussien liikennöintikartan voi ladata tästä (pdf).

Non stop-bussien aikataulu:

Lauantai 29.6. klo 7:30-12.00

Lauantai 29.6. klo 17.00-20.00

Sunnuntai 30.6. 7:30-12:30

Hotellien ja messukeskuksen käyntiosoitteet:

  • Original Sokos Hotel Ilves, Hatanpään Valtatie 1
  • Solo Sokos Hotel Torni Tampere, Ratapihankatu 43
  • Original Sokos Hotel Villa, Sumeniuksenkatu 14
  • Hotelli Scandic Koskipuisto, koskikatu 5
  • Tampereen Messu- ja urheilukeskus, Ilmailunkatu 20

Saapuminen omalla autolla – pysäköintijärjestelyt

Kokouspaikan läheisyydessä on pysäköintipaikat henkilöautoille, matkailuautoille ja tilausbusseille. Seuraathan liikenteenohjausta ja kylttejä.

Ehdottomasti kätevintä on tietysti kulkea nonstoppina liikennöivillä perusbusseilla, jolloin oman ajoneuvon voi jättää paikoitukseen hotellille tai keskustan paikoitusalueille.

Messu- ja urheilukeskuksen ajo-ohjeet

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus sijaitsee Tampereen ja Pirkkalan rajalla Härmälän kaupunginosassa. Näköetäisyydellä kulkee Tampereen kehätie E12 ja messukeskusta lähinnä oleva liittymä on numero 42.

Ohjeet kartalla:

Ohjeet videolla:

Julkinen liikenne

Bussilla – lähiliikenne

Tampereen joukkoliikenteen linja 14 liikennöi Tampereen Messu­ ja Urheilukeskukseen.

Linjan 14 reitti kulkee Keskustorin ja Tampereen linja-­autoaseman (pysäkkitunnus 0522) kautta. Ajoaika Keskustorilta messukeskukselle on noin 15 minuuttia.

Bussilla – kaukoliikenne

Tampereen linja-autoasema sijaitsee n. 5 km päässä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksesta. Helpoin tapa päästä messuille linja-autoasemalta on hypätä bussiin numero 14 linja-autoaseman edessä olevalta pysäkiltä:

Linja-autoasema (0522).

Liikennöitsijöitä: Matkahuolto, ExpressBus, Onnibus

Taksilla

Taksi Tampere, p. 0100 4131,

Taksitolppa sijaitsee Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääsisäänkäynnin edustalla. Ajoaika Tampereen keskustasta on noin 15 minuuttia.

Junalla

Tampereen Rautatieasemalta matkaa Tampereen Messu- ja Urheilukeskukselle on noin 6 km. Helpoin tapa päästä messuille rautatieasemalta on kävellä Hämeenkatua pitkin Koskipuistoon ja hypätä bussiin numero 14 (suunta Pere) Koskikeskusta ennen olevalta pysäkiltä: Koskipuisto F (0520).

VR asiakaspalvelu, p. 0600 41 900 (puhelun hinta 1€/vastattu puhelu + pvm). VR Aikatauluautomaatti 24 h, p. 0307 20 906.

Lentokoneella

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus sijaitsee vain 15 minuutin matkan päässä Tampere–Pirkkala-lentokentältä.

Lämpimästi tervetuloa puoluekokoukseen!