Perussuomalaiset

PS:n eduskuntaryhmä hakee energia- ja ilmastoasiantuntijaa

PS:n eduskuntaryhmä hakee energia- ja ilmastoasiantuntijaa. Tehtävä on vaativa asiantuntijatyö, johon kuuluvat erityisesti ympäristö- ja liikennevaliokuntien sekä elinkeinoministeriön energiatoimialan asioiden käsittely yhdessä kansanedustajiemme kanssa.

Tehtävään vaaditaan soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä perehtyneisyyttä ainakin toimialoja koskevaan kansalliseen ja EU-lainsäädäntöön sekä syvällistä tuntemusta energia- ja ilmastokokonaisuuksista. Kokemus lainsäädäntö- ja eduskuntatyöstä katsotaan eduksi. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä tiedonhankintataitoja, kykyä tuottaa sujuvasti laadukkaita kirjallisia raportteja, yhteenvetoja ja analyysejä sekä hyviä tietojenkäsittelyvalmiuksia. Lisäksi työ edellyttää kykyä sekä itsenäiseen työhön että yhteistyöhön erilaisten henkilöiden ja tahojen kanssa. Kielitaitovaatimuksena on erinomainen suomen kielen sekä hyvä englannin kielen taito. Muu kielitaito on eduksi.

Poliittisen järjestelmän tunteminen, perussuomalainen arvomaailma ja ymmärrys puolueen ohjelmista ja kannoista sekä hyvä stressin- ja paineensietokyky ovat työssä välttämättömiä.

Pohjapalkka on 3600 euroa kuussa, jonka päälle tulee mahdollinen kokemus- ja suoriutumislisä, riippuen työkokemuksesta sekä osoitetusta osaamisesta ja sopivuudesta tehtävään. Tehtävän kesto on 1.7.2023-31.5.2027. Koeaika on kuusi kuukautta. Tehtävänkuvaa tarkistetaan ja täsmennetään syksyllä 2023 ryhmäkanslian uuden pääsihteerin kanssa.

Valittavasta henkilöstä tehdään turvallisuusselvitys. Jättämällä hakemuksesi, annat suostumuksesi selvitykselle.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 13.6.2023 mennessä sähköpostilla osoitteeseen antti.valpas@eduskunta.fi

Lisätietoja tehtäväst antavat:

Eduskuntaryhmän pj. Lulu Ranne lulu.ranne@eduskunta.fi p.040-586 4644

Eduskuntaryhmän pääsihteeri Antti Valpas antti.valpas@eduskunta.fi p. 050-574 1886