Perussuomalaiset

PS:n eduskuntaryhmä hakee tiedottajaa/viestintävastaavaa

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä hakee ryhmäkansliaan tiedottajaa/viestintävastaavaa. Tehtävä on vaativa asiantuntijatyö. Tiedottaja vastaa eduskuntaryhmä- ja puoluetason tiedottamisesta ja viestinnästä sekä niiden suunnittelusta ja kehittämisestä yhteistyössä eduskuntaryhmän ja puolueen johdon kanssa.

Tehtävään vaaditaan soveltuva media-alan koulutus taikka vaihtoehtoisesti vahvaa näyttöä ja kokemusta vaativasta viestintätyöstä.

Tehtävä edellyttää puolueen, sen ohjelmien ja linjausten syvällistä tuntemista, perussuomalaisen arvomaailman sekä perehtyneisyyttä poliittiseen järjestelmään. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää erinomaista kykyä seurata, analysoida ja reagoida puolueen kannalta olennaisiin uutisiin nopeasti, kykyä tuottaa sujuvasti selkeää ja laadukasta aineistoa eduskuntaryhmän viestintää varten sekä hyviä tietojenkäsittelyvalmiuksia. Lisäksi työ edellyttää kanslian viestinnän jatkuvaa kehittämisvalmiutta. Tehtävässä on kyettävä sekä itsenäiseen työhön että laajaan verkostoitumiseen ja yhteistyöhön erilaisten henkilöiden ja tahojen kanssa. Hyvä stressin- ja paineensietokykyä on välttämätön. Kielitaitovaatimuksena on erinomainen suomen kielen sekä hyvä englannin kielen taito. Muu kielitaito on eduksi.

Pohjapalkka on 3800 euroa kuussa, jonka päälle tulee mahdollinen kokemus- ja suoriutumislisä, riippuen työkokemuksesta sekä osoitetusta osaamisesta ja sopivuudesta tehtävään. Tehtävän kesto on 1.7.2023-31.5.2027. Koeaika on kuusi kuukautta. Tehtävänkuvaa tarkistetaan ja täsmennetään syksyllä 2023 ryhmäkanslian uuden pääsihteerin kanssa.

Valittavasta henkilöstä tehdään turvallisuusselvitys. Jättämällä hakemuksesi, annat suostumuksesi selvitykselle.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 13.6.2023 mennessä sähköpostilla osoitteeseen antti.valpas@eduskunta.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Eduskuntaryhmän pj. Lulu Ranne lulu.ranne@eduskunta.fi p.040-586 4644

Eduskuntaryhmän pääsihteeri Antti Valpas antti.valpas@eduskunta.fi p. 050-574 1886