Perussuomalaiset

Työpaikkailmoitus: Somesisällöntuottaja

Perussuomalaiset etsii toimintansa tueksi sosiaalisen median sisällöntuottajaa.

Kiinnostaako sinua monipuolisen ja nopeatempoisen viestinnän tekeminen valtakunnan huipulla?

Perussuomalaiset etsii nyt oma-aloitteista tyyppiä, joka on innostunut erityisesti videoiden tekemisestä, mutta joka pääsee tekemään myös valokuvausta, somekuvia ja audiopuolta.

Tähän kokopäiväiseen työhön palkkaamme osaavimman tyypin, joten kuten mediapuolella yleensäkin, koulutustaso tai työvuosien määrä ei aina kerro koko totuutta.

Jokainen ei voi olla mestari, joten pääset kasvattamaan työssä osaamistasi uusilla osa-alueilla, joista sinulla ei vielä ole hirveästi kokemusta – olipa kyse sitten valaistuksesta, äänittämisestä tai vaikkapa suoran lähetyksen rakentamisesta.

Odotamme sinulta kuitenkin varmaa otetta videoiden editoimiseen eli leikkaamiseen, värimäärittelyyn, tekstittämiseen ja muun grafiikan käyttöön.

Pääset tekemään somesisältöjä puoluetoimistolla, eduskunnassa ja tilaisuuden koittaessa myös matkan päällä.

Perussuomalaiset ei ole pelkästään edelläkävijä, vaan myös Suomen tavoittavin ja suurin puolue somessa. Jos haluat elämäsi työpaikan, hae nopeasti.

Tähän tehtävään emme pyydä perinteistä vapaamuotoista hakemustekstiä. Sen sijaan kuvaa itsestäsi vapaamuotoinen hakemusvideo (1-2min, formaattina MP4).

Kaiva lisäksi arkistoistasi 3-5 videomuotoista referenssityötäsi (MP4).

Lataa hakemusvideosi ja referenssityösi saman WeTransfer-linkin taakse. Hakulomakkeessa on oma kohtansa WeTransfer-linkille.

CV:tä pyydämme pdf-muodossa.

Työn alkamisajankohta on neuvoteltavissa.

Hakuaika: 2.9.2022 klo 16.00 saakka.

Lisätietoja voit tiedustella puoluetoimiston päätoimittaja Matias Turkkilalta (WhatsApp tai tekstiviesti numeroon 040 172 7525).

Lomakkeen täyttämiseen liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä: Jaana Vesterinen-Prähky, puhelin 040 661 6919, sähköposti: jaana.vesterinen-prahky@perussuomalaiset.fi.Rekisteriseloste >