Perussuomalaiset

Tule mukaan!

Presidentivaaleissa tehtävää riittää ja tukea tarvitaan, sillä kukaan ei voita vaaleissa yksin. Auta meitä tekemään yhdessä Jussista seuraava Suomen tasavallan presidentti tulemalla mukaan Jussin kampanjaan.

Jussi kampanjasivustolle pääset tästä linkistä >>

Kampanjasivustolta löydät Jussin vaaliteemat ja tapahtumakalenterin.

Tule tapaamaan Jussia ja mukaan tapahtumiin

Seuraavan kuukauden aikana presidenttiehdokas Jussi Halla-aho on tavattavissa monissa vaalitapahtumissa ja olet mitä tervetullein tapaamaan häntä paikan päälle henkilökohtaisesti.

Jussin vaalikampanjan tapahtumakalenterin löydät tästä linkistä >>

Lisäksi perussuomalaisten paikallisyhdistykset järjestävät runsaasti vaalitapahtumia Jussin tueksi ja myös näihin tapahtumiin olet lämpimästi tervetullut mukaan.

Paikallisyhdistysten Jussi24-vaalitapahtumat löydät tästä linkistä >>

Tule mukaan kampanjoimaan someen

Tässä vielä neljä pientä vinkkiä eli jos somen käyttö luonnistuu, niin kerrothan Jussista omalla Facebook-seinälläsi tai Twitterissä jakamalla esimerkiksi hänen kannatuskuviaan ja videoitaan. Lisää jaettavia kuvia ja videoita löydät parhaiten Jussin ja Perussuomalaisten Facebook-sivuilta.

Voit ohjata muita tutustumaan Jussin vaaliteemoihin ja videoihin tai osallistua keskusteluun Jussin kampanjasivuilla Facebookissa.

Jussin Facebook-kampanjasivulle pääset tästä linkistä >>

Peukunkaan käyttö ei ole kiellettyä.

Jussin vaalitapahtumissa tarjoutuu myös loistavia tilaisuuksia yhteisvalokuvien ottamiseen presidenttiehdokkaamme kanssa, joten kun tulet paikan päälle – pidä kännykkä tai luotto-Canonisi valmiina.

Nähdään Jussin vaalitapahtumissa ja peukutetaan somessa – hienoa, että olet mukana!


Lataa alta jaettavaksi Jussin kannatuskuva tai kampanjavideo – kiitos, että olet mukana:


Kampanjatoimiston yhteystiedot:

Sähköposti: jessica.vahtera@perussuomalaiset.fi
Puhelin: +358 (0)40 184 3053