Perussuomalaiset

ma 22.1.2024

Kansanedustaja Garedew luopuu paikastaan Keski-Suomen aluevaltuustossa 

LEHDISTÖTIEDOTE 22.1.2024

JULKAISUVAPAA

Kansanedustaja Garedew luopuu paikastaan Keski-Suomen aluevaltuustossa

Kansanedustaja Kaisa Garedew (ps) on jättänyt eroanomuksen Keski-Suomen aluevaltuustolle 22.1.2024. Lopullinen päätös syntyi alkuvuoden aikana.

– Aluevaltuusto kokoontuu valiokunta- ja täysistuntopäivinä, joten aluevaltuuston kokoukset ajoittuvat päällekkäin kansanedustajan tehtävieni kanssa.

– Haluan hoitaa työni hyvin, perehtyä huolella esityslistalla oleviin asioihin ja vaikuttaa aktiivisesti päätöksiin. Vaikka sydämeni palaa sosiaali- ja terveysasioille, erityisesti lapsille, nuorille, perheille, omaishoitajille ja vanhuksille sekä päihteidenkäyttäjien auttamiselle, on mahdotonta olla kahdessa paikassa samaan aikaan, Garedew perustelee.

– Päätös oli vaikea mutta välttämätön, hän jatkaa.

– On oikeus ja kohtuus, sekä kaikkien etu, että luovutan luottamuspaikkani henkilölle, jolla on aidot mahdollisuudet perehtyä käsiteltäviin asioihin kunnolla ja olla aktiivisesti mukana valtuuston kokouksissa, tiivistää Garedew.

Garedew luovutti paikkansa Keski-Suomen aluehallituksessa ja Jyväskylän kaupunginhallituksessa jo keväällä 2023 tultuaan valituksi eduskuntaan. Jyväskylän kaupunginvaltuustossa Garedew jatkaa vuonna 2021 alkanutta työtään.

Lisätietoja:

Kaisa Garedew

0440780220

kaisa.garedew@eduskunta.fi