Perussuomalaiset

pe 21.12.2018 Muokattu pe 21.12.2018 12:29

Perussuomalaiset nimesi eurovaaliehdokkaita

Perussuomalaiset julkaisevat tänään ensimmäiset kolme eurovaaliehdokastaan. He ovat Asseri Kinnunen Joensuusta, Olli Kotro Brysselistä ja Samuli Sibakoff Kotkasta.

Asseri Kinnunen on 20-vuotias taloustieteen ylioppilas. Hän aloittaa tammikuussa 2019 tehtävässään perussuomalaisten nuorisojärjestön puheenjohtajana. Kinnunen on myös Joensuun kaupunginvaltuutettu ja perussuomalaisten nuorin valtuutettu.

Olli Kotro on 36-vuotias kauppatieteiden maisteri. Hän on työskennellyt pitkään Euroopan parlamentissa sekä parlamentaarisena avustajana että poliittisena neuvonantajana.

Samuli Sibakoff on 41-vuotias vanhempi konstaapeli. Hän toimii perussuomalaisten kaupunginvaltuutettuna Kotkassa.

Esittelyvideot

Asseri Kinnunen:

Olli Kotro:

Samuli Sibakoff:

PS odottaa erinomaista menestystä

– Ilmapiiri ja poliittinen tilanne ovat Euroopassa muuttuneet kuluneella vaalikaudella pääasiassa siirtolaiskriisin ja sen epäonnistuneen hoidon seurauksena. On odotettavissa, että kansallismieliset puolueet menestyvät erinomaisesti toukokuun vaaleissa. Niillä on hyvät mahdollisuudet muodostaa toiseksi suurin ryhmä seuraavaan europarlamenttiin. Perussuomalaiset haluavat olla osa tätä myönteistä kehitystä, toteaa perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho.

Perussuomalaiset asettavat toukokuun eurovaaleihin täyden listan eli 20 ehdokasta. Tavoitteena on vähintään säilyttää nykyiset kaksi paikkaa. Tuloksen saavuttaminen edellyttää monipuolista, korkeatasoista ehdokaslistaa.

Puheenjohtaja Jussi Halla-aho kommentoi eurovaaleja.

Lisää ehdokkaita julkaistaan talven ja kevään mittaan. Puoluejohto toivottaa nyt julkaistuille ehdokkaille onnea ja menestyksekästä kampanjaa.