Perussuomalaiset

ti 14.5.2019

Perussuomalaisten Antikainen: Sipilän hallitus kaunistelee synkkää seksuaalirikostilannetta

Mediatiedote 14.5.2019
Julkaisuvapaa

Eduskunta käsitteli tänään hallituksen vuosikertomusta viime vuodelta. Vuosikertomuksessa ei pistänyt silmään se, mitä siihen oli kirjoitettu, vaan se, mitä jätettiin tietoisesti kertomatta.

”Vuonna 2015 pääministeri Juha Sipilä esitti kutsun Lähi-Itään, kohtalokkain seurauksin. Kymmeniä tuhansia pääosin nuoria miehiä marssi Suomeen, ja kuten moni pelkäsi, silloin alkoi niin sanotusti tapahtua.” kansanedustaja Sanna Antikainen (ps.) lataa.

Vuosikertomuksessa sisäisen turvallisuustilanteen järkkyminen hallitsemattoman maahanmuuton seurauksena on ohitettu kokonaan. Hallitus pyrkii viimeisenä tekonaan lakaisemaan epäonnistumisensa piiloon.

”Hallitusohjelman yhtenä tavoitteena oli, että Suomi on maailman turvallisin maa asua. Mitä Sipilä tavoitteen eteen teki? Tarjosi maailmanparannushengessä kotiaan turvapaikanhakijoille. Tämä kutsu uutisoitiin Lähi-idässä laajalti. Tämän jälkeen Turussa kaksi naista menetti henkensä ja kahdeksan haavoittui terrori-iskun seurauksena. Sittemmin vielä suurempi joukko tyttöjä ja naisia on joutunut raiskausten ja hyväksikäytön uhreiksi. ”

Miksi hallitus ei ota esille kertomuksensa sisäisen turvallisuuden kohdassa ääri-islamin nousua sekä naisiin ja tyttöihin kohdistuneita seksuaalirikoksia?

Hallitus joutui lopulta tunnustamaan tosiasiat käytännössä ja budjetoi lisätalousarviossaan 4,7 miljoonaa euroa lasten seksuaalisen hyväksikäytön torjuntaan, mutta vuosikertomuksessaan se ei sanallakaan mainitse sitä, kuinka suuressa nousussa seksuaalirikokset ovat olleet Suomessa vuoden 2015 jälkeen.

”Suomalaisista naisista ja lapsista harva tuntee olonsa turvallisemmaksi ulkona liikkuessaan nyt kuin neljä vuotta sitten, ennen Sipilän hallituskauden alkua. Useat suomalaiset naiset ja lapset ovat joutuneet maksamaan hallituksen sinisilmäisyydestä kovan hinnan. Juha Sipilä, miten meni, noin niin kuin omasta mielestä?” Antikainen kysyy.

Lisätietoja:

Sanna Antikainen
PS:n kansanedustaja
050 514 3140