Perussuomalaiset

ke 29.5.2019 Muokattu ti 4.6.2019 10:43

Perussuomalaisten Antikainen: tuleva vihervasemmistohallitus ajaa talouslinjallaan maamme konkurssiin ja uusii Sipilän kutsun elintasopakolaisille

Mediatiedote 28.5.2019
Julkaisuvapaa

YLE uutisoi tänään loppuviimeistelyyn lähteneestä hallitusneuvottelujen talouskokonaisuudesta. Vaikka yksityiskohdat eivät vielä ole tiedossa, jo suurien linjojen perusteella on selvää, että Rinteen vaalimainoksessa mainittu yhteinen suunta on Jope Ruonansuun laulun mukaisesti ”ilman jarruja helvettiin”. Suomesta ollaan tekemässä helvetti niille, jotka joutuvat veroillaan kustantamaan vihervasemmistohallituksen tuhlailun ja kärsimään entistäkin löyhemmän maahanmuuttopolitiikan seurauksista.

”Koko viime eduskuntakausi puhuttiin kestävyysvajeesta, jota yritettiin pistää kuriin. Vaikka valitut keinot olivat osittain väärät, tavoite julkisten menojen saamisesta kestävälle tasolle oli kuitenkin oikea. Nyt Rinne on jo kauden alussa unohtanut kestävyysvajeen kokonaan ja on lisäämässä pysyviä menoja peräti 1,2 miljardilla”, kansanedustaja Sanna Antikainen (ps.) ihmettelee.

Vihervasemmistopuolueet antoivat ennen eduskuntavaaleja vaikka millaisia vaalilupauksia, jotka pitäisi nyt toteuttaa. Kun holtiton velanotto ei ole euroalueen jäsenyydestä johtuen vaihtoehto, keinoiksi menolisäysten rahoittamiseksi on valittu veronkorotukset ja mittavat, jopa kolmen miljardin suuruiset valtion omaisuuden myynnit. Törsäyksen osana maksatetaan valtiolla muun muassa kannattamattomaksi todettu, SAK:n ja RT:n lobbareiden ajama Pisara-rata.

”Valtio voi myydä omaisuutensa vain kerran ja veronkorotukset tulevat todennäköisesti heikentämään työllisyyttä, jolloin ei ole toivoakaan, että työllisyystavoitteeseen päästäisiin. On vastuutonta rakentaa hallitusohjelma epärealistisen korkean työllisyystavoitteen pohjalle, kun isoista euroalueen maista Saksaa ja Italiaa uhkaa jo taantuma, joka heijastuu varmasti Suomenkin talouteen. Kun erotus joudutaan rahoittamaan myymällä kansallisomaisuutta vieläkin enemmän, se on pois tulevien sukupolvien hyvinvoinnista”, Antikainen pohtii.

Pahinta hallitusohjelmassa kuitenkin se, että hallitus haluaa höllentää maahanmuuttopoliittista linjaa entisestään ja naamioi tämän ”oikeusturvaan liittyvien ongelmien” korjaamiseksi. Vuoden 2015 tapahtumat tulevat toistumaan, mutta pahempina.

”Suomalaisten naisten ja lasten turvallisuutta ei puolusta kukaan, kun vihervasemmisto pääsee vauhtiin. Vihervasemmisto pitää kädet korvilla ja sulkee silmänsä häpeälliseltä, suomalaisiin teinityttöihin kohdistuvalta seksuaalirikosaallolta. Sen sijaan, että varmistettaisiin omien kansalaistemme turvallisuus, halutaan, että Suomi kuuluu kaikille”, Antikainen moittii.

Lisätietoja:

Sanna Antikainen
050 514 3140