Perussuomalaiset

to 19.6.2014 Muokattu ma 23.6.2014 11:17

Perussuomalaisten Lindström kommentoi hallitusohjelmaa

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja Jari Lindström:

Hallitus on siis julkaissut oman ohjelmansa. Ensireaktioni oli se, että jokainen osapuoli sai läpi jotain ja säilytti näin kasvonsa. Oppivelvollisuusiän nostaminen jäi ohjelmaan mukaan tunnustelija Stubbin uhosta huolimatta. Kehys pysyi kasassa ja tämä riitti Kokoomukselle ja RKP:lle.

Hallitus siis sitoutuu loppuvaalikauden aikana välttämään teollisuudelle aiheutuvien kustannusten lisäämistä. Se ei ota käyttöön Windfall-veroa, mutta aikoo kuitenkin selvittää veron tuoton korvaamista ympäristö- tai kulutusverolla!!

PTT  toi vastikään julki tuoreen raporttinsa “Energia- ja ilmastopolitiikan aiheuttama kustannuspaine teollisuudelle ja kotitalouksille”. Sen mukaan “Energia- ja ilmastopolitiikka aiheuttaa teollisuudelle 900 – 2 100 miljoonan euron ja kaupan alalle 180 – 600 miljoonan euron vuotuisen kustannuspaineen.”

Miten hallitus vastaa tähän kysymykseen? Kyse on aivan olennaisesta asiasta ja suurista kustannuksista sekä kotitalouksille että teollisuudelle.

Tällä ohjelmalla ei Suomi-laiva pelastu, se on todettava. Jos hallituspuolueet kokivat olevansa voittajia, niin Suomi ei sitä näiden esitysten jälkeen ole.

Lisätiedot:
Jari Lindström
050-5120495