Perussuomalaiset

to 7.5.2015

Riikka Slunga-Poutsalo: Omin eväin hallitusneuvotteluihin

Perussuomalaiset lähtevät ryhdikkäästi hallitusneuvotteluihin omat poliittiset eväät mukanaan. On ollut huvittavaa seurata median revittelyä siitä, että perussuomalaiset ovat jo myyneet milloin mitäkin vaaliohjelmatavoitteitaan.

– Tällainen ilakointi on ennenaikaista, koska ensimmäistäkään riviä hallitusohjelmasta ei ole vielä kirjattu, muistuttaa puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo.

– Perussuomalaiset tulevat hallitusneuvotteluissa puolustamaan suomalaista työtä ja yrittäjyyttä. Vaikeina aikoina ei tule myöskään jättää heikoimpia ilman puolustajaa ja turvaa tulevaisuudesta. Tulemme olemaan vahva suomalaisten työntekijöiden turvallisuuden ja toimeentulon puolesta taisteleva luottamusmies myös hallitusneuvotteluissa.

Jokainen hallitusneuvotteluihin osallistuva puolue tuo neuvottelupöytään omat eväänsä. Niistä sitten sovitellen löytyy se resepti, jolla saadaan maamme pysyvästi kasvun uralle.

– Tulemme löytämään hallitusneuvottelukumppaneittemme kanssa yhteisen sävelen, jolla Suomi-laivaa reivataan uudenlaiseen kurssiin työllisyys- ja teollisuuspolitiikassa sekä niin EU- ja maahanmuuttopolitiikassakin. Kun uusi suunta on otettu, Suomi kääntyy täsmälleen samalla tavalla kuin suuret laivatkin. Hitaasti mutta varmasti, korosti Riikka Slunga-Poutsalo.

Lisätietoja:
Riikka Slunga-Poutsalo
Puh: 040 505 1660