Perussuomalaiset

ke 4.5.2022

Silvia Koski Perussuomalaisten puoluehallitukseen

Tiedote
2.5.2022

Sauvolainen Silvia Koski on valittu Perussuomalaisten puoluehallituksen jäseneksi lauantaina 14.5.2022 pidetyssä puoluevaltuuston kokouksessa Helsingissä. Koulutukseltaan Koski on musiikin maisteri.

Koski on kolmannen kauden kunnanvaltuutettu Sauvossa ja toimii myös kunnanhallituksen varapuheenjohtajana. Paikallisten luottamustehtävien lisäksi hän on Varsinais-Suomen liiton maakuntahallituksen jäsen sekä kuntaliiton valtuuskunnan jäsen. Lisäksi vuosina 2020 ja 2021 hän johti Perussuomalaisten Varsinais-Suomen piiriä.

Perussuomalaisten puoluevaltuusto valitsee vuosittain seitsemän puoluehallituksen jäsentä ja nimeää puoluehallitukseen yhden eduskuntaryhmään kuuluvan jäsenen.

Eduskuntaryhmän edustajaksi puoluehallitukseen nimettiin turkulainen kansanedustaja, eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio.

Puoluehallitukseen kuuluvat lisäksi puoluekokouksessa 2021 valittu puheenjohtajisto: puheenjohtaja Riikka Purra, puolueen 1. varapuheenjohtaja Leena Meri, puolueen 2. varapuheenjohtaja Mauri Peltokangas, puolueen 3. varapuheenjohtaja Sebastian Tynkkynen ja puoluesihteeri Arto Luukkanen.

Linkki uutiseen: Perussuomalaisten uusi puoluehallitus valittu – Suomen Uutiset

Lisätietoja:

Silvia Koski
045 1134311
silvia.koski@gmail.com