Perussuomalaiset

ma 29.12.2014 Muokattu su 28.12.2014 15:05

Soini: Äänestäjiä huijataan rahastoilla

Vaalien jälkeinen hallitus joutuu sopeuttamaan valtiontaloutta noin 10 miljardilla eurolla. Vanhoja puolueita pelottaa tunnustaa tosiasia äänestäjille. Kepu, SDP, Vasemmistoliitto ja Vihreät pakenevat vastuuta rahastoideoidensa taakse. Ne ovat esittäneet miljardien eurojen kasvu-, remontti-, kansan-, ja energiarahastojen perustamisia. Esityksillä yritetään peitellä kahden edellisen hallituksen tekosia, joilla Suomen talouden ja teollisuuden kilpailukyky on tuhottu.

Kepun Sipilä esittää hyvää tuottoa tuovien valtionyhtiöiden lahtaamista, jolla sitten 3- 5 miljardin euron kasvurahasto perustettaisiin. SDP:n Rinteen miljardiluokan Remontti Oy pääomitettaisiin veronmaksajien piikkiin. Samaten Vihreiden Niinistön aurinko- ja tuulivoimaenergiarahaston sadat miljoonat otettaisiin suoraan valtion budjetista. Vasemmistoliiton Arhinmäki taas sosialisoisi suomalaisten pankkitilit Kansanrahastoonsa. Ehdotetuissa rahastoissa on yhteistä, että ne olisivat kansanvallan valvonnan ulottumattomissa, valtion budjetin ulkopuolisia rahastoja. Ne kuitenkin rahoitettaisiin sekä kansallisomaisuutta myymällä että budjetista veronmaksajan piikkiin. Ehdotuksissa on tosiasiassa kyse taloudellisesta vallankaappauksesta. Vallankaappauksen laskun maksavat kansalaiset etuuksien leikkauksina sekä veronkorotuksina.

Kansanvallan ulkopuoliset rahastot ovat suora kopio EU:sta. Euroopan vakausmekanismiin EVM: n on jo laitettu suomalaisten veroeuroja 1,4 miljardin euron edestä sekä hyväksytty noin 11 miljardin varaus. Samaten pankkiunionin 55 miljardin euron pääomittamiseen on siirretty suomalaisten rahaa 1,4 miljardia euroa. Suomalaisten kovalla työllä aikaansaamat veroeurot on eduskunnan päätöksellä päätetty valuttaa eurooppalaisten pankkiireiden pohjattomaan kassaan. Perussuomalaiset ovat ainoana ja yksin johdonmukaisesti vastustaneet eurooppalaisten pankkiirien pelastamista veronmaksajien varoilla.

Perussuomalaisten linja on johdonmukaisesti poikennut muista puolueista: Piikki on laitettava kiinni. Suomalaisten rahojen tärvääminen eurooppalaisten pankkiireiden taskuihin on lopetettava. Pääministeripuolueena aloittaisimme välittömästi neuvottelut myös EU-jäsenmaksun puolittamisesta, puolitetaanhan Suomen äänivaltakin! Tulevalla vaalikaudella emme myöskään tekisi yhtään uutta tuulivoiman syöttötariffisopimusta veronmaksajien piikkiin! Tekisimme lopun muidenkin kannattamattomien energiamuotojen elättämisestä veronmaksajien piikkiin.

Löytyykö Kokoomukselta, Demareilta ja Kepulta ryhtiä tehdä perussuomalaisten kanssa todellinen budjetin rakenneuudistus ja ohjata niukat euromme suomalaisten hyvinvoinnin turvaamiseksi maailman parantamisen sijaan?

Timo Soini
Perussuomalaisten puheenjohtaja
Puh: 050 5120267