Perussuomalaiset

su 1.3.2015 Muokattu su 1.3.2015 10:31

Soini: Perussuomalaiset avainasemassa Suomen kurssin kääntämisessä

Vaalitaistelu on alkanut nyt toden teolla. Perussuomalaisten kannatus on kääntynyt kahden viimeisen kuukauden aikana reiluun nousuun. Tämä näkyy paitsi gallupeissa myös vaalikentillä, totesi puheenjohtaja Timo Soini.

– Kansalaisten viesti on selvä. Suomi ei kestä toista tilkkutäkkihallitusta. Tämän eduskuntakauden alussa pääministerinä oli Jyrki Katainen ja valtiovarainministerinä oli Jutta Urpilainen. Katainen otti hatkat ja Urpilainen sai potkut. Johtajuus loistaa poissaolollaan, ei ole ihme, että nykyinen pääministeri sanoo, että hallitus on epäonnistunut.

– Tämän lisäksi Vihreät ja Vasemmistoliitto ovat jättäneet hallituksen. Kantti ei kestänyt päätöksiä. Tapahtuneen opetus on, että hallitusta ei voi rakentaa sateenkaaren ja silpun varaan. Pitää olla joku linja ja yhteinen pohja sekä ohjelma mitä tehdään.

– Suomen suunta on käännettävä satsaamalla voimakkaasti työhön, yrittämiseen ja välittämiseen. Väärät rakenteet on oikaistava ja satsattava kansan ostovoimaan. Tämä ei onnistu ilman vaalitulokseen nojaavaa vahvaa ja koko vaalikaudeksi sitoutuvaa hallitusta.

– Seuraavaan hallitukseen tarvitaan kolme neljästä suuresta puolueesta. Mitkä? Vaalitulos ja ohjelma ratkaisevat. Perussuomalaiset ovat avainasemassa Suomen suunnan kääntämisessä. Suomi ei kestä toista neljää vuotta heikkoa ja päättämätöntä hallitusta.

Pärjäämme vaaleissa hyvin, mikäli äänestysprosentti nousee. Epävarmojen äänestäjien osuus on suuri, siellä on monta Jytkyn tekijää tuumaustunnilla. He ovat jo kerran äänestäneet Perussuomalaisia. Kynnys on jo ylitetty. Puolueena olemme luupin alla. Luottamus, linja ja halu vaikutusvaltaan ratkaisevat. On uskallettava voittaa vaalit, vetosi puheenjohtaja Soini.

Lisätietoja:
Timo Soini, p. 050 512 0267