Perussuomalaiset

ke 3.12.2014 Muokattu to 4.12.2014 12:14

Suomi ajopuuna EU:n liittovaltiokehityksessä? Suora lähetys tuumaustunnilta 4.12 klo 10

pssuora_smallEuroopan keskuspankin pääjohtajan Mario Draghin mielestä talous- ja rahaliittoa on yhä syvennettävä, koska liitto ei ole vielä täydellinen. Draghi väläyttelee vahvempaa integraatiota turvaamaan EU:ia ja Euroa. Onko Suomelle tarjolla tiivistyvässä unionissa muuta kuin maksajan rooli? Toteutuuko suomalaisten kauhukuva, jossa nettomaksumme kasvaa, vaikka valtamme Euroopan unionin neuvostossa puolittuu?

Entä mitä maksoi pääministeri Alexander Stubbin ja valtiovarainministeri Antti Rinteen allekirjoittama EU:n ilmasto- ja energiasopimus taakanjakoineen? Paljonko suomalaisen duunarin tilipussista siirretään euroja, jotta Puola voi tuprutella edelleen vapaasti ruskokivihiiltä voimaloissaan?

Muun muassa näitä asioita käsitellään ”Työmiehen tuumaustunnilla toimittajille” torstaina 4.12.2014 klo 10.

LÄHETYS ON PÄÄTTYNYT. JÄLKITALLENNE OHESSA:

EU:n liittovaltiosuunnitelmista puhuu puheenjohtaja Timo Soini. Meppimme Sampo Terho tuo europarlamentin ja ECR-ryhmän kuulumiset ja kertoo lisäksi oman ratkaisunsa eduskuntavaaliehdokkuuden suhteen. Puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo arvioi vaaliasetelmaa ja ehdokastilannettamme. Perussuomalainen-lehden päätoimittaja Matias Turkkila kertoo mediauudistuksesta.

Tweetit tagilla #tuumaustunti