Perussuomalaiset

Tehdään se kolmas ihme yhdessä!

Lue tästä koko lehti: PS-lehti 5/2023


KOLUMNI

Hyvä perussuomalaiset!

Ihmeiden tekeminen politiikassa on harvinaista herkkua.

Ihmeet eivät tapahdu helpolla, ja useimmiten niitä varten pitää tehdä työtä 12 tuntia päivässä ja 7 päivää viikossa. Ihmeisiin pitää vihkiytyä, eikä niitä voi tehdä virkamiestyönä (anteeksi virkamiehet!) tai väsähtää, kun ei jaksa. On oltava energiaa, jäykkää pitoa & raivokasta sitkoa sekä strategista ja taktista ajattelua sekä myös kykyä puhua kaikille ihmisille.

Vuoden 2023 huhtikuun ihme!

Perussuomalaisten ensimmäinen ihme tapahtui huhtikuun alussa. Perussuomalaiset saivat historiansa parhaan tuloksen iki-nä! Se tapahtui, kun kenttää kuunneltiin isolla korvalla ja sen kanssa elettiin suurella sydämellä.

Kiitos vielä teille kaikille!

Nyt täällä Säätytalossa, jossa juuri olen lounastauolla kirjoittamassa tätä kolumnia, tehdään toista ihmettä. Onko mahdollista sovittaa yhteen kokoomuksen, RKP:n ja KD:n tavoitteet meidän omiimme? Tekemättä sitä virhettä, kun palvottiin ”kultaista sonnia” ja uskottiin “röhnöjuttuja”? Myymättä omia periaatteitaan? Olemme tosissamme ja toivomme, että muutkin ovat. Kun tämä kolumni ilmestyy, voi olla niin, että meillä on jo hallitus. Tai että meidän oikeutettuja vaatimuksiamme ei ole hyväksytty.

Hallitusneuvotteluiden ihme?

Sitä toista ihmettä varten täällä Säätytalossa tekee työtään nyt noin 50-henkinen perussuomalaisryhmä, joka tekee työtä kellon ympäri: 8–20 ja sen yli. Nyt joko tulee hallitus tai ei tule. En ole huolissani. Meillä on taitava ja jämäkkä puoluejohtaja – Riikka. Samoin meillä on hyvä voittava viiden hen-gen joukkue puolueen johdossa. Puoluehallitus on loistava ja piirien johtajat tunnollisia. En huolehdi tai murehdi tuloksesta. Perussuomalaisilla ei ole kaikkea polttavaa hallituskiimaa tai vimmattua halua myydä omia periaatteitaan nopeasti tai halvalla. Talon ulkopuolella hiipivät lehtimiehet eivät sanele meille sitä, mitä ajattelemme tai teemme.

Se kolmas ihme, johon kutsun juuri Sinut – presidentinvaalit 2024

Se kolmas ihme on valtavan haastava ja tarvitsee Sinua! Olen juuri tehnyt strategisen luonnoksen siitä, miten me voitamme ensi presidentinvaalit. Että saamme presidentiksi juuri oikean perussuomalaisen presidentin, johon kaikki me luotamme. Minä kutsun Teidät kaikki tähän kolmanteen ihmeeseen! Tulkaa mukaan minun kanssani tekemään ensimmäistä perussuomalaista presidenttiä!

Me tarvitsemme nyt nuorten voimaa ja ehdottomuutta. Me tarvitsemme nyt naisten suurta sydäntä ja valtavaa sisua. Me tarvitsemme miesten ja puolueaktiivien isoa kättä pelastamaan Suomea. Tämä liike voi tuoda isänmaalle sen oikean kapteenin, joka luotsaa meitä kansakuntana eteenpäin. Kutsun teidät kaikki mukaani presidentinvaalikampanjaan! Tulkaa mukaan tekemään ihmeitä! Tätä ihmettä ei voi tehdä virkamiestyönä, tätä ihmettä ei voi tehdä niin että väsähtää, tämä ihme vaatii sitä, että te nuoret, naiset ja perusmiehet näytätte muulle Suomelle tietä!

Kuten Jääkärimarssin sanoissa todetaan: ”Kun painuvi päät muun kansan, maan, me jääkärit uskoimme yhä.” Tulkaa mukaan jääkärihengessä tähän kampanjaan. Me teimme sen ja saimme puolueen parhaan tuloksen!

Nyt on hyvä levätä kesä, aikaa käydä puoluekokouksessa ja vetää happea.

Ihme tehdään hyvällä mielellä ja kentän avulla, joka ei kyräile tai katso toista pahalla. Eduskuntavaalien painolastit ja muistot kannattaa nollata.

Hyvää kesää toivottaen!

Arto Luukkanen
Puoluesihteeri

PS. Perussuomalaisten puoluekokous järjestetään 12.-13.8.2023 Tampereella. Jos et ole vielä ennakkoilmoittautunut, niin klikkaa tästä ilmoittautumaan!