Perussuomalaiset

ti 5.12.2023

Espoon Perussuomalaiset ry hakee osa-aikaista toiminnanjohtajaa

Toiminnanjohtajan tehtävän onnistunut hoitaminen edellyttää kuntalainsäädännön sekä Espoon kuntapolitiikan syvällistä tuntemista, kokemusta esimies- ja johtamistehtävistä, talouden ja hallinnon vahvaa osaamista sekä viestintäosaamista. Lisäksi arvostamme yhdistys- ja järjestötoiminnan tuntemusta ja yhdistyslain osaamista.

Työtehtävät sisältävät yhdistyksen hallinnollisia työtehtäviä kuten budjetointia ja talouden seurantaa sekä laskujen käsittelyä, rekisterien ylläpitoa, tapahtumajärjestelyitä ja muita monipuolisia ja laaja-alaisia toimistotöitä. Lisäksi viestintää, kuten kotisivujen päivitystä (WordPress), lehdistötiedotteiden laatimista, some-viestintää, markkinointia ja sidosryhmäyhteistyötä. Tehtävään kuuluu hallituksen sihteerinä ja esittelijänä toimiminen.

Arvostamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. tradenomi) tai muu soveltuva koulutus. Lisäksi edellytämme hyvää tehtävien organisointi- ja priorisointikykyä, joustavuutta ja luotettavuutta, erilaisten sähköisten järjestelmien osaamista ja nopeaa omaksumiskykyä, hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, viestintätaitoja eri alustoilla, positiivisuutta, oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta sekä kykyä toimia jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä erilaisten ihmisten kanssa.

Toiminnanjohtajan työaika on 20 tuntia viikossa ja työ sisältää matkustamista pääasiassa Espoon alueella. Edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta. Työtehtäviä voi olla myös viikonloppuisin vaalien ja tapahtumien yhteydessä.

Toivomme, että laitat palkkatoiveesi mukaan hakemukseen.

Huomiothan, että saatamme haastatella hakijoita jo hakuaikana.

Työ alkaa heti rekrytointiprosessin jälkeen sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy 6.1.2024.

Kiinnostuitko? Toimita hakemus ansioluettelon ja palkkatoiveen kanssa 6.1.2024 mennessä osoitteella sami.wacklin@hotmail.com .

Lisätietoja:

Sami Wacklin, puheenjohtaja (2024)
Puh. 0500 848 482
Sähköposti: sami.wacklin@hotmail.com

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Puhelintiedustelut to 21.12.2023 klo 9–11 ja to 28.12.2023 klo 9–11.