Perussuomalaiset

ma 15.4.2019 Muokattu ke 17.4.2019 15:51

Kiitos – Perussuomalaisille 39 kansanedustajaa!

Perussuomalaiset kiittävät äänestäjiä, ehdokkaitamme ja heidän tukitiimejään sekä kaikkia kentän aktiiveja, jotka osallistuivat puolueen kaikkien aikojen parhaan tuloksen saavuttaneeseen eduskuntavaalikampanjaan.

Periaateohjelmamme sanoman mukaisesti kutsuimme vaalikampanjassamme kaikkia suomalaisia rakentamaan oikeudenmukaista yhteiskuntaa ja osallistumaan historian kirjoittamiseen.

Ja te tulitte, koska toimintamme perustana ovat oikeudenmukaisuus, inhimillisyys, rehellisyys ja tasa-arvo. Kunnioitamme työtä, yrittämistä, totuutta ja yksilön henkistä kasvua. Maailmankuvassamme oleellista on arvostaa yksilöä sellaisenaan ja osana merkityksellisiä yhteisöjään, kuten perhettä.

Me luotamme Suomeen ja suomalaisiin. Puolueen, poliitikon ja päätöksentekijän velvollisuus on lisätä kansalaisten yhteiskunnallista ymmärtämystä ja helpottaa ihmisten osallistumista maamme kehittämiseen. Tässä lupaamme tehdä parhaamme.

Perussuomalaisen politiikan huipulla on Suomen kansa, joka tavoittelee arvokasta, oikeudenmukaista ja hyvää elämää itselleen ja tuleville sukupolville, ja tätä työtä jatkamme yhdessä kohti kevään eurovaaleja.

Perussuomalaiset saivat eduskuntavaaleissa 39 kansanedustajaa ja 17,5 prosentin kannatuksen. Lue aiheesta lisää Suomen Uutisten sivuilta >>