Perussuomalaiset

ke 14.2.2024 Muokattu ke 14.2.2024 11:19

Kutsu PS:n nuorisopiireille: Lähde mukaan liikkumaan!

Tiedote

Perussuomalainen Nuoriso haluaa tehdä Ryhtiliikkeen Suomen kansan peruskuntoon.

Perussuomalainen Nuoriso haluaa tehdä oman osansa nuorten liikkumisen edistämiseksi, ja siksi haastaa nuorisopiirit kilpailemaan siitä, mikä piiri liikkuu eniten seuraavan neljän kuukauden aikana 14.2.-14.6.2024. Voittava piiri palkitaan järjestön kiertopalkinnolla sekä laadukkaaseen illalliseen huipentuvalla liikuntapäivällä taikka mökkiretriitillä. Aktiivisuus kannattaa, sillä myös yksilösuorituksista palkitaan.

Lähde siis mukaan liikkumaan!

“Liikkumattomuus heikentää kansanterveyttä ja on siten riski niin terveydenhuollon kestävyyden kuin maanpuolustuksenkin kannalta. On siis yhteinen etu, jos mahdollisimman moni suomalainen liikkuu. Näin voimme osin ehkäistä terveydenhuollon liikaa kuormittumista ja pidämme huolen, että maatamme puolustavat suomalaiset myös jaksavat sitä puolustaa”, avaa puheenjohtaja Lauri Laitinen.

Perussuomalainen Nuoriso ja kansanedustaja Kike Elomaa ovat havahtuneet suomalaisten liikunnan vähäisyyteen ja haluavat osaltaan liikuttaa meitä. He rohkaisevat erityisesti nuoria vaalimaan liikunnan avulla erityisesti tuki- ja liikuntaelimistön terveyttä – noin viidennes suomalaisista kärsii vähintään yhdestä TULE-sairaudesta ja vaivat tällä saralla onkin tavallisimpia työhön liittyviä ongelmia Suomessa.

“Liike on lääke vauvasta vaariin! Keho ja mieli ovat yhtä. Liikkumisen lisäksi on tärkeää syödä monipuolisesti ja levätä riittävästi”, toteaa kansanedustaja Kike Elomaa.

Lisätietoja:

Perussuomalainen Nuoriso ry

Lauri Laitinen
Puheenjohtaja
Puhelin: 040 049 0200