Perussuomalaiset

ma 9.5.2022 Muokattu pe 13.5.2022 12:42

Lue uusin PS Naiset -lehti 1/2022 täältä

Lataa lehti tästä:

PS Naiset -lehti 1/2022 pdf-muodossa >>


Tässä numerossa muun muassa:

Sivu 4. Perussuomalaisten ensimmäisen kauden kansanedustajat Kaisa Juuso ja Minna Reijonen ovat paitsi sote-asiantuntijoita myös asioihin huolellisesti perehtyviä joukkuepelaajia. Molemmat pitävät tiukasti kiinni suomalaisten laadukkaista ja riittävistä palveluista.

Sivu 12. Ruuan hinnannousu vaikuttaa jokaisen suomalaisen elämään. Suurin vaikutus jatkuvasti nousevilla hinnoilla on pienituloisiin kotitalouksiin, joissa ruuan osuus käytettävissä olevista tuloista on jo lähtökohtaisesti suuri.

Sivu 16. Perussuomalaisten kansanedustaja Lulu Ranne pitää nykyisen hallituksen ilmastopolitiikkaa käsittämättömänä. Ranne ei hyväksy suomalaisten syyllistämistä ilmastotoimissa, vaan sanoo, että muiden maiden tulisi ottaa mallia Suomesta.

Sivu 20. Ukrainalaiset naiset ja lapset pakenivat sotaa Euroopan maihin ja miehet jäivät rintamalle. Liudmyla Masafranova ja Maryana Maliuk löysivät turvasatamansa Suomen Laitilasta.

Sivu 30. Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra on yksi Suomen tunnetuimmista poliitikoista. Harva kuitenkin tietää, että Purra on eläinrakas ja myös pitkän linjan koiranomistaja. Puoluejohtajan perheeseen kuuluu tällä hetkellä Romaniasta Suomeen matkannut sekarotuinen rescuekoira Kerttu.