Perussuomalaiset

pe 5.12.2014

Perussuomalaisilla on vaihtoehtoja

Valtio-opin professori Jan Sundberg Helsingin yliopistosta kommentoi Ylen tuoreinta puoluekannatusmittausta toteamalla, että Perussuomalaisilla ei ole vaihtoehtoa. Jaamme kritiikin siltä osin, että emme ole saaneet mediassa läpi omaa oppositiopolitiikkaamme ja vaihtoehtojamme tarpeeksi selkeästi ja ymmärrettävästi. Kehitämme toimintaamme viestinnän tehostamiseksi.

Vaihtoehdon puuttumisen osalta emme voi yhtyä Sundbergin näkemykseen. Olemme esittäneet aina omat vaihtoehtomme ja perustelleet ne.

On toki niin, että budjettivaihtoehtomme ei ole kulunut toimittajien käsissä ja harva edes tietää sellaisen olemassaolosta. Muun muassa veroton tonni, alvittoman toiminnan rajan nosto ja Viron-mallinen yritysverotus löytyvät vaihtoehdostamme. Tiedotuksessa olemme epäonnistuneet, mikäli Sundberg, kansalaisista puhumattakaan, ei ole kuullut ehdotuksistamme.

Vaihtoehtobudjettimme voi lukea Perussuomalaisten verkkosivuilta.

Perussuomalaisilla on vaihtoehtoja nykyiselle hallituspolitiikalle.

Pelkkään hallituksen haukkumiseen emme ole sortuneet. Olemme olleet rakentavia ja tehneet ehdotuksia, joita hallitus on toteuttanutkin. Esimerkkeinä mainittakoon poistojen korotus ja t&k-verotuki.

Jari Lindström
Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja
puh. 050 512 0495

Maria Lohela
Perussuomalaisten eduskuntaryhmän 1. varapuheenjohtaja
puh. 050 512 0789

Kaj Turunen
Perussuomalaisten eduskuntaryhmän 2. varapuheenjohtaja
puh. 050 512 0663