Perussuomalaiset

pe 28.4.2023 Muokattu pe 12.5.2023 15:07

PS:n puoluekokous 12.-13.8.2023 ilmoittautuminen

Tervetuloa Perussuomalaisten puoluekokoukseen 12.-13.8.2023

Perussuomalaisten neljästoista sääntömääräinen puoluekokous järjestetään lauantaina 12.8.2023 ja sunnuntaina 13.8.2023 Tampereen Messu -ja Urheilukeskuksessa, osoitteessa: Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat sekä sääntömuutosasia.

Puoluekokouksessa ovat äänioikeutettuja kaikki ne puolueen jäsenet, jotka ovat maksaneet kuluvan vuoden jäsenmaksun 30.6.2023 mennessä, eikä edellisen vuoden jäsenmaksua ole laiminlyöty.

Huomioithan, että puoluekokoukseen tarvitset mukaan kuvallisen henkilöllisyystodistuksen, myös ajokortti käy ja, että 15.6.2023 jälkeen jäsenistön jälki-ilmoittautuminen kokoukseen onnistuu entiseen tapaan kokouspaikalla.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Ilmoittaudu kokoukseen 15.6.2023 mennessä alla olevien linkkien kautta:

Median edustaja, ilmoittaudu puoluekokoukseen tästä!

Majoitukset

Osallistujat varaavat ja maksavat majoituksensa itse. Katso majoitusinfo tästä linkistä >>

Kokouksen käsittelylista ja aikataulu

Kokouspaikka avataan lauantaina kello 8.00 ja varsinainen kokous alkaa lauantaina kello 9.30. Tarkempi kokousaikataulu julkaistaan sivuillamme myöhemmin.

Henkilövalinnat

Mikäli olet harkitsemassa pyrkimistä puoluekokouksessa joihinkin keskeisiin tehtäviin, niin kannattaa ensin käydä mielessään läpi Jussi Halla-ahon aikanaan antamat evästykset puolueen eri johtotehtäviin pyrkiville;

  1. Älä pohdi, mitä jonkun muun pitäisi tehdä puolueen hyväksi. Pohdi, mitä sinä voit tehdä puolueen hyväksi.
  2. Älä mieti, mitä johtotehtävä voisi antaa sinulle. Mieti, mitä sinä voit antaa johtotehtävälle.
  3. Voimme vaikuttaa asioihin vain olemalla voimakas puolue. Voima syntyy kannatuksesta, ja kannatus syntyy luottamuksesta. Kannatus ja luottamus ovat pääomaa, joka kertyy siitä, mitä me teemme. Se on korvamerkittyä pääomaa: sitä voi käyttää vain siihen, mihin sitä on annettu.

Mikäli tämän pohdinnan jälkeen olet pyrkimässä puoluekokouksessa valittaviin tehtäviin, niin voit ilmoittautua hallinto@nullperussuomalaiset.fi ja matti.putkonen@nullperussuomalaiset.fi 19.7.2023 klo 12 mennessä.

Huom! Laita ilmoitukseen seuraavat tiedot:

  • omat yhteystietosi (etunimi, sukunimi, osoite, puhelinnumero, jäsennumero),
  • paikallisyhdistyksesi tiedot ja
  • yhteystiedot henkilöistä, jotka esittävät ja kannattavat sinua puoluekokouksessa (etunimi, sukunimi, osoite, puhelinnumero, jäsennumero) sekä
  • Seinäjoen ponsiesityksen mukainen allekirjoitettu kanatusilmoitus puheenjohtajistoon tai puoluesihteeriksi hakevalta.

Huom! Seinäjoen 2021 puoluekokouksessa yksimielisesti hyväksytty ponsiesitys *) on otettu puoluekokousjärjestelyjen toimintaohjeistukseen:

”Hyväksyessään sääntömuutoksen kokous edellyttää, että puolueen sääntöjä/puoluekokousjärjestelyjä pyritään kehittämään edelleen siten, että puheenjohtajistoon tai puoluesihteeriksi hakevalla henkilöllä, joka ei ennalta toimi kyseisessä tehtävässä, on oltava vähintään *) 20 puoluekokouksessa äänioikeutetun henkilön tai 10 % puolueen jäsenistä allekirjoittama kannatusilmoitus. Sama jäsen voi toimia vain yhden ehdokkaan kannattajana samaan tehtävään. Tämä nopeuttaisi merkittävästi kokouksia, kun johtotehtäviin pyrkisi ainoastaan sellaisia henkilöitä, joilla on edes jonkinlaista kannatusta jäsenistön keskuudessa.”

Julkaisemme maanantaina 24.7.2023 kaikki nimet, jotka pyrkivät puheenjohtajaksi, varapuheenjohtajiksi ja puoluesihteeriksi. Avaamme myös alustan puolueen nettisivuille, jossa jokainen ehdokas voi esitellä itsensä kuvalla ja määrämittaisella tekstillä sekä korkeintaan 3 minuutin videoklipillä.

Puolueen ajantasaiset säännöt ja ponsiesityksen löydät tästä linkistä >>

Suora verkkolähetys

Puoluekokouksen suorasta verkkolähetyksestä tulee linkit sivuillemme myöhemmin.