Perussuomalaiset

to 2.12.2021 Muokattu pe 17.12.2021 00:05

PS:n SUOMALAINEN ENSIN -aluevaalikiertue saapuu Hämeeseen 4.-5.12

Tiedote 2.12.2021

Perussuomalaisten aluevaalikiertue kiertää Hämeen alueella lauantaina ja sunnuntaina 4.-5.12.2021 välisenä aikana. Kiertueeseen kuuluu 11 paikkakuntaa, jossa kuntalaisten on mahdollista tavata puolueen johtoa sekä Päijät-Hämeen ja Kanta-Hämeen alueen perussuomalaisia aluevaaliehdokkaita.

Perussuomalaiset ovat tunnetusti vahva toripuolue ja puolueen aluevaaliohjelman sanoman – SUOMALAINEN ENSIN – vieminen ympäri Suomen on puolueelle tärkeä asia.

Perussuomalaisten SUOMALAINEN ENSIN -aluevaalikiertue on ollut liikkeellä syyskuun ensimmäisestä viikosta lähtien ja kiertue tulee jatkumaan aina tammikuun 22. päivään saakka. Hämeen jälkeen perussuomalaisten aluevaalikiertue suuntaa Pohjois-Karjalaan 11.-12.12.

”Perussuomalaisten aluevaalikiertueella käydään avointa ja vilkasta keskustelua suomalaisten kanssa siitä, miten puolustaa ja rakentaa kansalaisten esille nostamien asioiden pohjalta Suomen ja suomalaisten tulevaisuutta. Suomalainen elämänmuoto on vaarassa, hallituksen ilmastotoimet nostavat kaikkien arjen kustannuksia ja juuri siksi meidän tulee olla aktiivisia sekä äänestää tammikuussa, jotta kansalaisten ääni myös kuuluu päätöksenteossa”, puoluesihteeri Luukkanen haastaa kaikkia suomalaisia.

”Tapahtumissa meidät on otettu hyvin vastaan, sillä juuri nyt on tärkeä kuulla suomalaisten ajatukset ja evästykset tulevaan aluehallintomalliin. Se on kiertueemme yksi keskeisistä teemoista ­– Sinä – suomalainen ensin”, puoluesihteeri Arto Luukkanen toteaa viitaten perussuomalaisten aluevaalikampanjan sloganiin.

Hämeessä SUOMALAINEN ENSIN -aluevaalikiertueeseen osallistuu Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra, 1. varapuheenjohtaja Leena Meri, 2. varapuheenjohtaja Mauri Peltokangas, 3. varapuheenjohtaja Sebastian Tynkkynen ja puoluesihteeri Arto Luukkanen. Kaikissa tapahtumissa on myös mukana paikallisia perussuomalaisia toimijoita sekä aluevaaliehdokkaita.

Lisätietoja:

Arto Luukkanen
Puoluesihteeri
arto.luukkanen@nullperussuomalaiset.fi
040 831 9977

Seuraa Perussuomalaisten aluevaalikiertueen aikataulua osoitteessa: www.perussuomalaiset.fi

Lataa Hämeen kiertueen tiedote tästä (PDF) >>

Hämeen aluevaalikiertueen aikataulu alla (klikkaa kuva suuremmaksi).