Perussuomalaiset

pe 17.12.2021 Muokattu pe 17.12.2021 00:47

PS:n SUOMALAINEN ENSIN -aluevaalikiertue saapuu Keski-Pohjanmaalle 18.-19.12.

Tiedote 16.12.2021

Perussuomalaisten aluevaalikiertue kiertää Keski-Pohjanmaan alueella 18.-19.12.2021 välisenä aikana. Kiertueeseen kuuluu 10 paikkakuntaa, jossa kuntalaisten on mahdollista tavata puolueen johtoa sekä Keski-Pohjanmaan alueen perussuomalaisia aluevaaliehdokkaita.

Perussuomalaiset ovat tunnetusti vahva toripuolue ja puolueen aluevaaliohjelman sanoman vieminen Keski-Pohjanmaan alueelle on perussuomalaisten puolueelle tärkeä asia. ”Tapahtumissa meidät on otettu hyvin vastaan, sillä juuri nyt on tärkeä kuulla suomalaisten ajatukset ja evästykset tulevaan aluehallintomalliin. Se on kiertueemme yksi keskeisistä teemoista ­– Sinä – suomalainen ensin”, puoluesihteeri Arto Luukkanen toteaa viitaten perussuomalaisten aluevaalikampanjan sloganiin.

Perussuomalaisten SUOMALAINEN ENSIN-aluevaalikiertue on ollut liikkeellä syyskuun ensimmäisestä viikosta lähtien ja kiertue tulee jatkumaan aina tammikuun 22. päivään saakka. Keski-Pohjanmaan jälkeen perussuomalaisten aluevaalikiertue jää hetkeksi joulutauolle, jonka jälkeen kiertue suuntaa tammikuussa Uudellemaalle.

Tutustu Perussuomalaisten aluevaaliehdokkaisiin puolueen ehdokasgalleriassa, sekä Perussuomalaisten uunituoreeseen aluevaaliohjelmaan, joka kiteyttää sen, mitä Perussuomalaiset haluaa suomalaisille näissä vaaleissa. Perussuomalaisten aluevaalilistalla on 1552 ehdokasta. Taakse jäi entinen mahtipuolue keskusta. Kenttää kiittelevä puoluesihteeri Arto Luukkanen on tulokseen tyytyväinen.

”Perussuomalainen kenttä on tehnyt valtavan työn, yhdessä piirien puheenjohtajien sekä vaalipäälliköiden kanssa. Meille tulee aluevaaleihin yhteensä 1552 ehdokasta – se on 90,7 % täydestä listasta. Miesten ja naisten välinen jakautuma on noin 60/40”, kertoo puoluesihteeri Luukkanen.

”Perussuomalaisten aluevaalikiertueella käydään avointa ja vilkasta keskustelua suomalaisten kanssa siitä, miten puolustaa ja rakentaa kansalaisten esille nostamien asioiden pohjalta Suomen ja suomalaisten tulevaisuutta. Suomalainen elämänmuoto on vaarassa, hallituksen ilmastotoimet nostavat kaikkien arjen kustannuksia ja juuri siksi meidän kaikkien tulee olla aktiivisia sekä äänestää tammikuussa, jotta kansalaisten ääni myös kuuluu päätöksenteossa”, puoluesihteeri Luukkanen haastaa kaikkia suomalaisia.

Keski-Pohjanmaalla SUOMALAINEN ENSIN-aluevaalikiertueeseen osallistuu Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra, 2. varapuheenjohtaja Mauri Peltokangas, 3.varapuheenjohtaja Sebastian Tynkkynen ja puoluesihteeri Arto Luukkanen. Kaikissa tapahtumissa on myös mukana paikallisia perussuomalaisia toimijoita sekä aluevaaliehdokkaita.

Lisätietoja:

Arto Luukkanen
Puoluesihteeri
arto.luukkanen@nullperussuomalaiset.fi
040 831 9977

Seuraa Perussuomalaisten aluevaalikiertueen aikataulua osoitteessa: www.perussuomalaiset.fi

Lataa Keski-Pohjanmaan kiertueen tiedote tästä (PDF) >>

Keski-Pohjanmaan aluevaalikiertueen aikataulu alla (klikkaa kuva suuremmaksi).