Perussuomalaiset

to 18.11.2021 Muokattu to 18.11.2021 21:48

PS:n SUOMALAINEN ENSIN -aluevaalikiertue saapuu Lappiin 19.-21.11.

Tiedote
18.11.2021

Lataa tiedotteen (PDF) tästä >>

Perussuomalaisten aluevaalikiertue kiertää Lapin alueella 19.-22.11.2021 välisenä aikana. Kiertueeseen kuuluu 11 paikkakuntaa, jossa kuntalaisten on mahdollista tavata puolueen johtoa sekä Lapin alueen perussuomalaisia aluevaaliehdokkaita.

Perussuomalaiset ovat tunnetusti vahva toripuolue ja puolueen aluevaaliohjelman sanoman vieminen kaikkialle ympäri Suomea on perussuomalaisten puolueelle tärkeä asia.

”Tapahtumissa meidät on otettu hyvin vastaan, sillä juuri nyt on tärkeä kuulla suomalaisten ajatukset ja evästykset tulevaan aluehallintomalliin. Se on kiertueemme yksi keskeisistä teemoista ­– Sinä – suomalainen ensin”, puoluesihteeri Arto Luukkanen toteaa viitaten perussuomalaisten aluevaalikampanjan sloganiin.

Perussuomalaisten SUOMALAINEN ENSIN-aluevaalikiertue on ollut liikkeellä syyskuun ensimmäisestä viikosta lähtien ja kiertue tulee jatkumaan aina tammikuun 22. päivään saakka. Lapin jälkeen perussuomalaisten aluevaalikiertue suuntaa Pohjois-Savoon 27.-28.11.

”Perussuomalaisten aluevaalikiertueella käydään avointa ja vilkasta keskustelua suomalaisten kanssa siitä, miten puolustaa ja rakentaa kansalaisten esille nostamien asioiden pohjalta Suomen ja suomalaisten tulevaisuutta. Suomessa on hyvä keskustelukulttuuri ja juuri nyt meidän tulee olla aktiivisia sekä äänestää tammikuussa, jotta suomalaisten ääni myös kuuluu aluevaltuustojen päätöksenteossa”, puoluesihteeri Luukkanen haastaa kaikkia suomalaisia.

Lapissa SUOMALAINEN ENSIN-aluevaalikiertueeseen osallistuu Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra, 1. varapuheenjohtaja Leena Meri, 2. varapuheenjohtaja Mauri Peltokangas ja puoluesihteeri Arto Luukkanen. Kaikissa tapahtumissa on myös mukana paikallisia perussuomalaisia toimijoita sekä aluevaaliehdokkaita.

Lisätietoja:

Arto Luukkanen
Puoluesihteeri
arto.luukkanen@nullperussuomalaiset.fi
040 831 9977

Seuraa Perussuomalaisten aluevaalikiertueen aikataulua osoitteessa: www.perussuomalaiset.fi

Lapin aluevaalikiertueen aikataulu alla (klikkaa kuva suuremmaksi):