Perussuomalaiset

pe 10.12.2021

PS:n SUOMALAINEN ENSIN -aluevaalikiertue saapuu Pohjois-Karjalaan 11.-12.12.

Tiedote 10.12.2021

Perussuomalaisten aluevaalikiertue kiertää Pohjois-Karjalan alueella 11.-12.12.2021 välisenä aikana. Kiertueeseen kuuluu 11 paikkakuntaa, jossa kuntalaisten on mahdollista tavata puolueen johtoa sekä Pohjois-Karjalan alueen perussuomalaisia aluevaaliehdokkaita.

Perussuomalaiset ovat tunnetusti vahva toripuolue ja puolueen aluevaaliohjelman sanoman vieminen Pohjois-Karjalan alueelle on perussuomalaisten puolueelle tärkeä asia. ”Tapahtumissa meidät on otettu hyvin vastaan, sillä juuri nyt on tärkeä kuulla suomalaisten ajatukset ja evästykset tulevaan aluehallintomalliin. Se on kiertueemme yksi keskeisistä teemoista ­– Sinä – suomalainen ensin”, puoluesihteeri Arto Luukkanen toteaa viitaten perussuomalaisten aluevaalikampanjan sloganiin.

Perussuomalaisten SUOMALAINEN ENSIN-aluevaalikiertue on ollut liikkeellä syyskuun ensimmäisestä viikosta lähtien ja kiertue tulee jatkumaan aina tammikuun 22. päivään saakka. Pohjois-Karjalan jälkeen perussuomalaisten aluevaalikiertue suuntaa Keski-Pohjanmaalle 18.-19.12, jonka jälkeen kiertue jää hetkeksi joulutauolle.

Tutustu Perussuomalaisten aluevaaliehdokkaisiin puolueen ehdokasgalleriassa, sekä Perussuomalaisten uunituoreeseen aluevaaliohjelmaan, joka kiteyttää sen, mitä Perussuomalaiset haluaa suomalaisille näissä vaaleissa.

”Perussuomalaisten aluevaalikiertueella käydään avointa ja vilkasta keskustelua suomalaisten kanssa siitä, miten puolustaa ja rakentaa kansalaisten esille nostamien asioiden pohjalta Suomen ja suomalaisten tulevaisuutta. Suomalainen elämänmuoto on vaarassa, hallituksen ilmastotoimet nostavat kaikkien arjen kustannuksia ja juuri siksi meidän kaikkien tulee olla aktiivisia sekä äänestää tammikuussa, jotta kansalaisten ääni myös kuuluu päätöksenteossa”, puoluesihteeri Luukkanen haastaa kaikkia suomalaisia.

Pohjois-Karjalassa SUOMALAINEN ENSIN-aluevaalikiertueeseen osallistuu Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra, 2. varapuheenjohtaja Mauri Peltokangas ja puoluesihteeri Arto Luukkanen. Kaikissa tapahtumissa on myös mukana paikallisia perussuomalaisia toimijoita sekä aluevaaliehdokkaita.

Lisätietoja:

Arto Luukkanen
Puoluesihteeri
arto.luukkanen@nullperussuomalaiset.fi
040 831 9977

Seuraa Perussuomalaisten aluevaalikiertueen aikataulua osoitteessa: www.perussuomalaiset.fi

Lataa Pohjois-Karjalan kiertueen tiedote tästä (PDF) >>

Pohjois-Karjalan aluevaalikiertueen aikataulu alla (klikkaa kuva suuremmaksi) >>