Perussuomalaiset

to 25.11.2021 Muokattu to 25.11.2021 21:21

PS:n SUOMALAINEN ENSIN -aluevaalikiertue saapuu Pohjois-Savoon 27.11.

Tiedote
25.11.2021

Perussuomalaisten aluevaalikiertue kiertää Pohjois-Savon alueella lauantaina 27.11.2021. Kiertueeseen kuuluu kolme paikkakuntaa.

Lauantaina 27.11. perussuomalaisten puoluejohtoa ja Pohjois-Savon alueen perussuomalaisia aluevaaliehdokkaita on mahdollista tavata seuraavissa tapahtumissa:

  • Varkaus, Taulumäen tori, Petroskoinkatu 13, kello 10.30–11.20
  • Kuopio, Kuopion tori, Kauppakatu 45, kello 12.30–13.30
  • Siilinjärvi, Siilinjärven tori, Toritie 12, kello 15–16

Perussuomalaiset ovat tunnetusti vahva toripuolue ja puolueen aluevaaliohjelman sanoman vieminen kaikkialle ympäri Suomea on perussuomalaisten puolueelle tärkeä asia.

”Tapahtumissa meidät on otettu hyvin vastaan, sillä juuri nyt Suomea riivaa kipeä ongelma. Asioita tehdään vääristä lähtökohdista, eikä rahaa jää, koska sitä käytetään vääriin asioihin. On tärkeä kuulla suomalaisten ajatukset ja evästykset tulevaan ja juuri se on kiertueemme yksi keskeisistä teemoista ­– Sinä – suomalainen ensin”, puoluesihteeri Arto Luukkanen toteaa viitaten perussuomalaisten aluevaalikampanjan sloganiin.

Perussuomalaisten SUOMALAINEN ENSIN-aluevaalikiertue on ollut liikkeellä syyskuun ensimmäisestä viikosta lähtien ja kiertue tulee jatkumaan aina tammikuun 22. päivään saakka. Pohjois-Savon jälkeen perussuomalaisten aluevaalikiertue suuntaa Hämeeseen.

”Perussuomalaisten aluevaalikiertueella käydään avointa ja vilkasta keskustelua suomalaisten kanssa siitä, miten puolustaa ja rakentaa kansalaisten esille nostamien asioiden pohjalta Suomen ja suomalaisten tulevaisuutta. Suomessa on hyvä keskustelukulttuuri ja juuri nyt meidän tulee olla aktiivisia sekä äänestää tammikuussa, jotta suomalaisten ääni myös kuuluu aluevaltuustojen päätöksenteossa”, puoluesihteeri Luukkanen haastaa kaikkia suomalaisia.

Pohjois-Savossa SUOMALAINEN ENSIN-aluevaalikiertueeseen osallistuu Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra, 2. varapuheenjohtaja Mauri Peltokangas ja puoluesihteeri Arto Luukkanen. Kaikissa tapahtumissa on myös mukana paikallisia perussuomalaisia toimijoita sekä aluevaaliehdokkaita.

Lisätietoja:

Arto Luukkanen
Puoluesihteeri
arto.luukkanen@nullperussuomalaiset.fi
040 831 9977

Seuraa Perussuomalaisten aluevaalikiertueen aikataulua osoitteessa: www.perussuomalaiset.fi

Lataa kiertueen tiedote tästä (PDF) >>

Aluevaalikiertueen aikataulu alla (klikkaa kuva suuremmaksi):