Perussuomalaiset

ti 11.1.2022

PS:n vaalibussi kiertää Uudellamaalla 12.-16.1. – katso aikataulu täältä!

Tiedote 11.1.2022

Perussuomalaisten aluevaalikiertueen bussi kiertää 15 paikkakuntaa Uudenmaan alueella 12.-16.1.2022 välisenä aikana.

Kiertueen pysähdyspaikoilla kuntalaisten on mahdollista tavata puolueen johtoa, kansanedustajia sekä Uudenmaan alueen perussuomalaisia aluevaaliehdokkaita.

Lämpimästi tervetuloa tapaamaan ehdokkaita

Perussuomalaisten SUOMALAINEN ENSIN-aluevaalikiertue on ollut liikkeellä syyskuun ensimmäisestä viikosta lähtien ja se jatkuu aina tammikuun 22. päivään saakka. Seuraa ilmoitteluamme ja poikkea paikalle jututtamaan perussuomalaisia ehdokkaita sekä noutamaan tuore PS-vaalilehti .

Tutustu myös Perussuomalaisten aluevaaliehdokkaisiin puolueen ehdokasgalleriassa, sekä Perussuomalaisten uunituoreeseen aluevaaliohjelmaan, joka kiteyttää sen, mitä Perussuomalaiset haluaa suomalaisille näissä vaaleissa.

Uudellamaalla perussuomalaisten SUOMALAINEN ENSIN-aluevaalikiertueeseen osallistuu puolueen puheenjohtaja Riikka Purra, 1. varapuheenjohtaja Leena Meri, 2. varapuheenjohtaja Mauri Peltokangas, 3.varapuheenjohtaja Sebastian Tynkkynen ja puoluesihteeri Arto Luukkanen. Tapahtumissa on myös mukana Uudenmaan kansanedustajia ja paikallisia perussuomalaisia toimijoita sekä aluevaaliehdokkaita.

Lisätietoja:

Arto Luukkanen
Puoluesihteeri
arto.luukkanen@nullperussuomalaiset.fi
040 831 9977

Uudenmaan aluevaalikiertueen bussin aikataulu alla (klikkaa kuva suuremmaksi).

Tapahtumien terveysturvallisuusohjeistus: Huomioithan, että Perussuomalaisten tapahtumissa noudatetaan viranomaisten ohjeistuksia, joiden pohjalta tapahtumiin luodaan terveysturvalliset olosuhteet. Lähtökohta on, että kaikissa Perussuomalaisten tapahtumissa noudatetaan kaikilta osin riittävää varovaisuutta. Vastuu ohjeistuksen noudattamisesta on tapahtuman järjestäjätaholla. Lue täältä lisää >>