Perussuomalaiset

ti 5.12.2023 Muokattu ti 5.12.2023 12:41

Raision Perussuomalaisten pieni Joulutarina

Ties monennenko kerran Raision PerusSuomalaisten teltta oli joulutorilla ottamassa vastaan Joulun odotuksesta innoissaan olevia raisiolaisia lauantaina 2.12.2023. Muilta puolueilta näytti joulumieli kuitenkin olevan pikkuisen hakusessa, sillä he näyttivät tällä kertaa keskittyvän enemmänkin presidenttivaalikampanjointiin kuin Joulun sanomaan!

Jo aikaisin lauantaiaamuna, me kaikki kuusi perussuomalaista Joulutonttua olimme kuitenkin rivit ja teltanjalat suorina valmiita palvelemaan perussuomalaisella Joulumielellä torikansaa. Pakkasta uhmaten pidimme Raision PS:n lippua korkeimmalla ja tarjoilimme raisiolaisille Jouluihmisille tulikuumaa glögiä, töysäläisiä pipareita ja Heikki-Pukin jakamia makeisia sekä viimeistä PS -lehteä kotiin viemisiksi.

Tapahtuman takuuvarmana sisäänvetäjänä luotimme jälleen kerran Elomaan Kiken vetovoimaan, sillä tiedämme, että hänellä on taipumus saada positiivisella olemuksellaan aina ihmiset liikkeelle ja Joulumielelle, vaikka pääsiäisenä.

Kipakka kahdeksan asteen pakkanen piti meidän kaikkien PS-aktiivien liikkeet teltallamme niin “hitaina”, että yhtä kävijää palveltiin ja jututettiin aina ruhtinaallinen aika. Keskusteluissa Joulukansan kanssa tuli esille, että Raisiossa oltiin erityisen mieltyneitä erityisesti Jussi Halla-ahon, Riikka Purran ja Mari Rantasen viimeaikaisiin toimiin ja moni tulikin ihan vain tämän asian kertomista varten käymään teltallamme. PS-mielisiä Jouluihmisiä tuntuikin olevan tosi paljon liikkeellä.

Neljän tunnin pituisen tapahtuman aikana jaoimme höyryävän kuumaa glögiä peräti kahdeksan litraa. Glögin kanssa joulukansa nautti lisäksi neljä paketillista maukkaita töysäläisiä joulupipareita sekä kilon verran Tonttu -makeisia. Viisikymmentä tuoretta PS-lehteä lähti myös Jouluisesta tapahtumastamme koteihin luettavaksi, ja menihän siinä sivussa Joulukansan mukaan myös “muutama” Jussin rintanappikin.

Tämän pienen Joulutarinan myötä Raision Perussuomalaiset haluavat toivottaa kaikille puolueen jäsenille ja suomalaisille hyvää Joulun odotusta sekä onnellista tulevaa Uutta Vuotta 2024!

Seuraavat telttatapahtumamme tulemme pitämään presidentivaaliteemalla Jussin puolesta – lämpimästi tervetuloa mukaan!

Heikki Suominen
Raision Perussuomalaiset