Perussuomalaiset

la 11.2.2023

Sanna Paasikivi palaa Perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokkaaksi

TIEDOTE

9.2.2023

Kuvateksti: Vasemmalla Piirin puheenjohtaja Jyrki Åland, keskellä Turun kaupungin valtuutettu ja aluevaltuutettu Sanna Paasikivi, oikealla Turun Perussuomalaisten puheenjohtaja Sami Kesäläinen.

Perussuomalaisten Varsinais-Suomen Piiri täydentää ehdokaslistaansa

Varsinais-Suomen piirin puheenjohtaja Jyrki Ålandin mielestä Sanna Paasikiven tervehtyminen ja paluu perussuomalaisten eduskuntavaali-ehdokkaaksi on paras mahdollinen uutinen, niin perussuomalaisille puolueena kuin Sanna Paasikiven suurelle henkilökohtaiselle tukijoukolle.

V-S piirin puheenjohtaja Åland kertookin Sannan takaisin saamisen olevan työvoitto. Moni asia loksahti kohdalleen useissa Paasikiven ja Ålandin keskusteluissa. Sanna Paasikivi vastasi myöntävästi kun Åland kysyi häneltä, pelastammeko Suomen 2.4.2023.

Turun Perussuomalaisten puheenjohtaja Sami Kesäläinen iloitsee valinnasta. Sanna Paasikiven paluu ehdokkaaksi on huikea uutinen.

Sanna on pitkän linjan perussuomalainen ja ihminen, joka on monitahoisella yhteiskunnallisella toiminnallaan onnistunut saamaan äänestäjien luottamuksen puoluetaustoista riippumatta.

Sanna tuo myös sosiaali- ja terveyspuolen kokemuksensa ja osaamisensa hyvinvointialueen työstä ehdokaslistallemme.

”Kuurouduin toisesta korvasta äkisti joulukuussa. Kyseessä on niin sanottu itsesyntyinen vaiva, kuulo voi korjautua, tai sitten ei, kertoo Sanna Paasikivi itse ja jatkaa.

”Luopuessani ehdokkuudesta, paranemista ei ollut vielä tapahtunut. Ajattelin joulukuussa, että on parempi kun tilalleni tulee toinen ehdokas. Kuulon alenemani on kuitenkin korjaantunut nyt paljon”.

”Nyt voin hyvin. Kun ehdokaspaikka vapautui, puoleeni käännyttiin. Nyt voimmekin yhdessä Perussuomalaisten Varsinais-Suomen piirin kanssa olla kiitollisia siitä, että jokin johdatus kiirehti toipumistani. Nyt voin taas olla täysillä mukana vaalityössä”.

Perussuomalaisten Varsinais-Suomen Piiri

Lisätietoja:
Jyrki Åland
0442864782

Sanna Paasikivi
0403547006