Perussuomalaiset

ti 10.9.2019

Suomen Perusta -ajatuspaja etsii toiminnanjohtajaa hoitamaan ajatuspajan julkaisutoimintaa, tiedottamista ja hallintoa

Suomen Perusta -ajatuspaja on perussuomalaista kansanliikettä lähellä toimiva poliittinen ajatuspaja. Suomen Perustan tarkoituksena on suomalaista kansanvaltaista yhteiskuntaa kehittävän yhteiskunnallisen tutkimuksen, keskustelun ja päätöksenteon edistäminen. Ajatuspaja harjoittaa tutkimus- ja julkaisutoimintaa, järjestää keskustelutilaisuuksia ja seminaareja sekä osallistuu yhteiskunnalliseen keskusteluun tuomalla esiin uusia mielipiteitä, näkökulmia ja ratkaisuja.

Ajatuspajan keskeisiä tutkimusaiheita ovat maahanmuuttoon liittyvät kysymykset ja ajatuspaja on tutkinut laajasti muun muassa maahanmuuton julkisen talouden vaikutuksia. Toinen keskeinen painopiste on Euroopan integraatioon ja eurovaluuttaan liittyvät kysymykset. Ajatuspaja on lisäksi julkaissut analyysejä ja raportteja laajasti erilaisista yhteiskunnallisista kysymyksistä aina ulkopolitiikasta, kielipolitiikasta ja ympäristöpolitiikasta sukupuolikysymyksiin ja mediaa käsitteleviin julkaisuihin.

Toiminnanjohtajan tehtävään kuuluu ajatuspajan tutkimustoiminnan johtaminen, julkaisujen toimittaminen, verkostoituminen poliittisiin päätöksentekijöihin, järjestöihin ja tiedemaailmaan, tiedottaminen sekä hallintoon ja käytännön asioihin liittyvät työt.

Hakijalta edellytetään laajaa ja syvällistä perehtymystä politiikkaan sekä perussuomalaisen maailmankuvan hyvää tuntemista, johtamiskykyjä, omatoimisuutta ja analyyttisyyttä.

Työsuhde on määräaikainen ja päättyy 31.8.2021. Alkaminen ja palkka sopimuksen mukaan.

Kirjalliset hakemukset voi toimittaa sähköpostilla matias.turkkila@nullperussuomalaiset.fi

Hakuaika päättyy 4.10.2019 klo 16.